Meevaren?

Stichting tot behoud van de AMS ms Bernisse.
VOORWAARDEN VAARTOCHT:

 1. Een van de eerste voorwaarden om mee te varen is, dat dit geheel op eigen risico is. U dient zelf te zorgen voor een verzekering. Doorgaans kunt u daarvoor gebruikmaken van uw vakantie verzekering mits deze een jaar geldig is. 


 2. De prijs die voor een trip gevraagd wordt dient vooruit betaald te worden en minimaal 14 dagen voor vertrek op de bankrekening staan bijgeschreven, anders vervalt uw reservering c.q. aanmelding.
 1. Het gestorte geld kan niet worden terug betaald daar wij inkopen vooraf moeten doen en daarbij moet u denken aan eten en drinken.
  Dit wordt per keer afgestemd op het aantal deelnemers inclusief de bemanning.

 1. Bij verhindering om welk reden dan ook en u heeft reeds betaald, dan kunt u een beroep doen op de reisverzekering mits deze door u is afgesloten. Wij sturen u bij deelname een nota en deze dient u te overleggen bij uw reisverzekering.
  Er moet voor de verzekering een geldige reden zijn, dat u uw reis moet annuleren.       
  Neem geen onnodige risico’s dat kost u geld.

 1. Roken: Het is aan boord verboden te roken en dat geldt voor het hele schip.
  Er mag alleen gerookt worden op het dek achter de schoorsteen.

 1. U dient alle veiligheidseisen aan boord te respecteren.
 1. Vergeet nooit een paspoort of ID-kaart bij u te hebben. Daar kan om gevraagd worden bij het binnenlopen van een haven, ook al blijven wij binnen de territoriale wateren van Nederland. Een rijbewijs is GEEN legitimatiebewijs. 

MEEVAREN?
Alleen heen of alleen terug? Of de hele trip ‘All in’ ? Mail naar:
mee-op-reis@ams60bernisse.nl

 DE BEMANNING WENST U EEN PRETTIG VERBLIJF AAN BOORD